מכשירים אותך להצלחה

הכשרת קצבים

רוצה להשתלב בתחום הבשר?

קורס הבשר והקצבות הוא קורס שמאפשר ללומדים להתמקצע בתחום טרנדי ותיק ומתפתח. מקצוע הקצבות תפס תאוצה ובעולם הקולינרי בארץ ובחו"ל.
קורס קצבות מתמקד בהכשרה ובהענקת כלים בעזרתם ניתן להשתלב בשלל מסגרות מקצועיות.
הקורסים יכולים להתאים לאנשים שמעוניינים להשתלב בתחום הבשר והקצבות, לקצבים מנוסים שברצונם לשדרג את הידע המקצועי שברשותם כדי לייעל את העבודה וכך גם לשפים שמעוניינים לפתח את הידע המקצועי.
כיום הדרישה לקצבים בשוק העבודה הולכת וגדלה, בין היתר עקב עלייה בהיקפי מכירות הבשר בשוק הישראלי.
בוגרי הקורסים נדרשים במגוון מקומות תעסוקה בפריסה ארצית.
התכנית משלבת לימודים ועבודה מעשית בשכר החל מהיום הראשון, הנושאים שילמדו במהלך ההכשרה הם : היגיינה ותברואה, כשרות, תזונה ותורת החומרים, בטיחות, תורת המקצוע (כלים וציוד, שיטות עבודה, בקרת איכות ועוד ), יסודות בניהול העסק, שיווק ומכירה וכו'

מקום הלימודים
בי שף חיפה

מתכונת הקורס
כ – 3 חודשים, כולל התנסות ועבודה מעשית

קהל היעד
בעלי חוש וזיקה לאוכל ומטבח, ביצוע מספר משימות במקביל, יכולת עבודה בתנאי לחץ, תוך מתן שירות ומכירה לאנשים. נדרשת נכונות לעבודה פיזית מאומצת
תעודה
תעודת גמר ותעודת מקצוע "קצבות"

תנאי קבלה

  • גיל 18 ומעלה
  • 9 שנות לימוד
  • יכולת הבנת הנקרא ויכולת שיחה בעברית
  • יכולת עמידה ממושכת.
    חשוב לדעת:
  • כל משתתף ירכוש סט כלים שישמש אותו במהלך ההכשרה ולאחר מכן.
  • התכנית פונה לנשים וגברים כאחד ונרשמה בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד

לבירורים והרשמה:
מיאל: 050-4044592
שרון: 052-6029037

בהצלחה!

תאריך ההכשרה הקרובה

06/12/2020

מקום הלימודים

צפון

מתכונת הקורס

3 חודשים

נושאי לימוד

קורס הבשר והקצבות הוא קורס שמאפשר ללומדים להתמקצע בתחום טרנדי ותיק ומתפתח.
מקצוע הקצבות תפס תאוצה ובעולם הקולינרי בארץ ובחו"ל, וזהי הזדמנות עבורכם להשתלב בו!

מעוף - המשאב האנושי
page-80