מכשירים אותך להצלחה

הכשרת טבחים לבתי קפה ובתי מלון

הכשרת טבחים לבתי קפה ובתי מלון

תחום התיירות בארץ צובר תאוצה, ותחום הקולינריה מתפתח ומשגשג.

הצורך בטבחים מוכשרים עולה! טבחים שידעו להוציא מנות מושקעות, איכותיות ואסתטיות.

קורס זה יעניק לכם את דריסת הרגל הראשונית בעולם המטבח התעשייתי, אשר יפתח את דרככם אל תחום המסעדנות.

התכנית משלבת לימודים ועבודה מעשית בשכר החל מהיום הראשון, התרגול המעשי יכלול: הכנת משטח העבודה, כלים וחומרי גלם, עיבוד, בישול ואפייה, צילחות והגשה וכו', כמו כן, ילמדו הנושאים: סוגי הגשה, תברואה ובטיחות המזון, ציוד ומכשור, תורת החומרים, בטיחות בעבודה ועוד.

מסיימי ההכשרה יקלטו לעבודה בבתי הקפה והמלונות המובילים בעיר, ולאחר שנת עבודה אחת יוכלו לגשת למבחן טבחות סוג 1. מגוון בתי המלון מציעים גם עתודה ניהולית למתאימים.

לבירורים והרשמה:

מיאל – 050-4044592
שיראל – 052-6029037

תאריך ההכשרה הקרובה

03/09/2020

מקום הלימודים

צפון

מתכונת הקורס

כארבעה חודשים, כולל התנסות ועבודה מעשית.

קהל היעד

בעלי חוש וזיקה לאוכל ומטבח, ביצוע מספר משימות במקביל, יכולת עבודה בתנאי לחץ, חום וסביבה רועשת.

תנאי קבלה

גיל 18 ומעלה, יכולת הבנת הנקרא ויכולת שיחה בעברית, יכולת עמידה ממושכת, זמינות לקורס בן 4 חודשים, החל מחודש פברואר. תאריך סופי יימסר בהמשך.
מעוף - המשאב האנושי
page-474